@VIVITDN | VIVITDNBOICE

My Fangirling World

ABOUT ME

ANYEYONG HASEYO, HELLO WELCOME TO MY BLOG.

This blog contains my homemade fanfics and pictures or videos or random information about my bias, please dont forget to Like and comment in this blog🙂 .

 

Just Call me Vivit , I’m a Indonesian , and I’m 92 Lines. I was studying Mathematic Education Program (2009) .

 

I really love K-pop and Little about Foot ball. I Love CNBLUE so much, my bias are OT4 CNBLUE. and I love (just) AOA KIM SEOLHYUN & APINK SON NAEUN .

 

I’m a YONGSEO SHIPPER (so if you hate my OTP please leave this blog), I Love pairing Jongyoon (Jonghyun-Yoona) too.

 

And My favourite club football is CHELSEA FC .

 

Twitter : @VIVIT_DWINOVITA

                   @VIVITDN (for my fangirling world (KPOP world))

 Tumblr: http://vivitdnboice.tumblr.com

Live Journal : http://vivitdnboice.livejournal.com

 

THANK YOU SO MUCH

11 Comments

  1. Oalah ini toh yang nge follow twitter ku?? Kyaaaaa~~ kita sama2 the blues!!!
    hahhahah ^^ aku suka yongseo juga, kita goguma shiperr.. Annyeong saeng~ Jeunun Jung Seo All imnika, bangapta ^^

    ~hello hello^^

    • iya eonnie, aku yg follow eonnie kekekeke. kirain kita yg sama cuma boice guma nya, eh ternyata sama2 TRUE BLUE juga ^^. btw bias di CHELSEA sapa?

      • Hahay, semua bias sih, tapi dulu ngebias banget ma Joy C. alias bang Joy Cole!! tapi sekarang gara-gara sering cedera dia dikeluarin deh,, apalagi The blues sekarang makin jatoh semenjak ditinggal mourinho ke madrid.. Hikzz,, *nangiss

  2. burninganchovy

    annyeong ^^
    kunjungan balik🙂
    wah kita sama2 anak matematik, boice, yongseo shipper, ngeship jongyoon ~
    salam kenal chingu ^^

    • Kunjungan diterima kekeke. Iya ternyata ktmu jg yg boice,goguma,jongyoon shipper dan bergelut didunia matematika keke. Kok aku kayakx g asing y sama kamu, apa km sering komen di ffcnblueindo ya?? *sotoy*

      • burninganchovy

        hihi tepat sekali!! ^^
        iya aku sering banget baca2 ff di ffcnblueindo buat nyari inspirasi :p
        *jadi malu*

  3. nairfourz

    salam kenal vita, hehe sok gk kenal,, ckck

  4. Annyeong Saeng, Waah biasnya sama loch. Eon juga Boice jg loch hehehe…
    Nama Eon Lestrina, panggilan Rhina Eon. Eon suka bgt sama lagu2 CN Blue, FF mereka jg.. Salam kenal ya saeng. Eon mohon izin mampir ke WP saeng utk baca2 n komen juga koq..gumawo.

    • salam kenal eonnie. makasih udah komen dan mampir di WP ku🙂

  5. krystaljungdiary

    Halo, ikut promosi, ya?
    Ada new blog khusus fanfiction-nya Krystal loh! Kita masih butuh banyak writer. Berminat join? Silahkan klik http://krystaljungdiary.wordpress.com/be-writer/ Ayo gabung! Thanks😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: